AE-CLOUD2. Google cloud. Could not create tls session.

Hi,

I'am working with AE-CLOUD2 (firmware version 2.1.0) and I could not connect to cloud. Neither google nor amazon. Neither by ethernet nor WiFi connection.

I work with  Demo for AE-CLOUD2.

Here is the part of log (------------- is hidden data by me):

 

*******************************************************************************
* Synergy Enterprise Cloud Toolbox *
* Version 2.1.0, Released: 2019/04/18 *
* Build 2.0 *
*******************************************************************************


Initializing data flash: done
Initializing sensors: done
Initializing GPS: done

>cwiz
Network Interface Selection:
1. Ethernet
2. Wi-Fi
3. Cellular

Please Enter Your Choice(1-3):>1
Enter IP Address Configuration Mode
1. Static
2. DHCP
Please Enter Your Choice
>2
Entered IP Configuration Mode: DHCP
Waiting for IP address.done


IP Configuration
================
Interface : Ethernet
Mode : DHCP
IP Address : -------------
Netmask : -------------
Gateway : -------------
DHCP Server : -------------
DNS Server : -------------

Cloud Toolbox Configuration
===========================
User : -------------
IoT Cloud : Google

Waiting for SNTP Server . . .
SNTP Update Complete . . .
>boot

Creating TLS session: done
Initializing certificates: done
Parsing Bootstrap Response:
IoT Service Provider: GCLOUD
IoT Service provider stored successfully
Public Key stored successfully
Private Key stored successfully
Certificate stored successfully
Client ID stored successfully
Project ID stored successfully
MQTT endpoint stored successfully
Sending bootstrap confirmation to server...
>stat

IP Configuration
================
Interface : Ethernet
Mode : DHCP
IP Address : -------------
Netmask : -------------
Gateway : -------------
DHCP Server : -------------
DNS Server : -------------

Cloud Toolbox Configuration
===========================
User : -------------
IoT Cloud : Google

>stat

IP Configuration
================
Interface : Ethernet
Mode : DHCP
IP Address : -------------
Netmask : -------------
Gateway : -------------
DHCP Server : -------------
DNS Server : -------------

Cloud Toolbox Configuration
===========================
User : -------------
IoT Cloud : Google

>turb start
IoT Service Provider: GCLOUD
Endpoint: mqtt.googleapis.com

Starting turbine thread...Google MQTT Device ID:
projects/renesas-iotkit-prod/locations/asia-east1/registries/renesas-iot/devices/SECT_4d43095233303835534c97087e215454Press <Enter> to return to console prompt.

>JWT:
ew0KICAiYWxnIiA6ICJSUzI1NiIsDQogICJ0eXAiIDogIkpXVCINCn0NCg==.ew0KICAiaWF0IiA6ICIxNTY2OTc2Nzc4IiwNCiAgImV4cCIgOiAiMTU2Njk4MDM3OCIsDQogICJhdWQiIDogInJlbmVzYXMtaW90a2l0LXByb2QiDQp9DQo=.C9D8u2IBhdyMvBeyguRruCTGf/WknapTUZKpw0QvIDA8/PwZB5j+xvy8+woBZ4mB7Xtyf63EWIGON8/8GeIJkhs8nXHsloM43JHuvTIe9IyzQdydQlkx23yKPt2SAZdBsN3rTmn5CbSRemQ6ZjdBPwlPtU181f8G++WcVt/aXboCWF68dTP8pLmAj5K9/km4FpeopQtTroj7xFHRyJRdmsHa4YQw09+HibfcOEofxeTaRTbpRuvZ/fuV2BLinf8pQYnqd62cbJKwFTmzk7aPlm2+B5ixtQItSKi1rbOCy010Je54H7SVoWgTn1wXGAYrbKY+ae02hzDmSxRmBafbjw==
Could not connect to MQTT endpoint (0x10005)
Unable to initialize IoT service : Google

>dbug on
Debug is: ON
>chks google
Resolving mqtt.googleapis.com: 173.194.76.206
Creating TLS session: could not create tls session (0x07)
TLS session init failed
>

 

Could somebody help? What I should check and fix?

Thank you much!

Timur.