No toolchain set or toolchain not integrated.

Hi, i am new e2 studio and renesas.

 

i have software project and some how i change my pc then i reinstall e2 studio V6.0.

 

Then i got below error

Extracting support files...
[ERROR] No toolchain set or toolchain not integrated.
09:19:42 **** Incremental Build of configuration HardwareDebug for project Besgen ****
make -j4 all
Cannot run program "make": Launching failed

Error: Program "make" not found in PATH
PATH=[D:/ProgramFiles/Renesas/e2_studio/eclipse//features/com.renesas.jre.win32.win32.x86_1.8.0.65/jre/bin/client;D:/ProgramFiles/Renesas/e2_studio/eclipse//features/com.renesas.jre.win32.win32.x86_1.8.0.65/jre/bin;D:/ProgramFiles/Renesas/e2_studio/eclipse//features/com.renesas.jre.win32.win32.x86_1.8.0.65/jre/lib/i386;C:\Program Files (x86)\GCC for Renesas RX 4.8.4.201703-GNURX-ELF\rx-elf\rx-elf\bin;C:\ProgramData\Oracle\Java\javapath;C:\Program Files (x86)\STMicroelectronics\st_toolset\asm;C:\Python26\Lib\site-packages\PyQt4\bin;C:\Program Files (x86)\Intel\iCLS Client\;C:\Program Files\Intel\iCLS Client\;C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files (x86)\Intel\Intel(R) Management Engine Components\DAL;C:\Program Files\Intel\Intel(R) Management Engine Components\DAL;C:\Program Files (x86)\Intel\Intel(R) Management Engine Components\IPT;C:\Program Files\Intel\Intel(R) Management Engine Components\IPT;C:\Program Files (x86)\SlikSvn\bin\;C:\Program Files (x86)\Microsoft SQL Server\90\Tools\binn\;D:\MatlabKurulum\bin;C:\Program Files (x86)\COSMIC\FSE_Compilers\CXSTM8;C:\Program Files (x86)\COSMIC\FSE_Compilers\CXSTM32;C:\Program Files\TortoiseSVN\bin;C:\Program Files (x86)\COSMIC\CXSTM8_32K;C:\Program Files (x86)\COSMIC\FSE_Compilers\CXSTM8;C:\Program Files (x86)\COSMIC\FSE_Compilers\CXSTM32;C:\Program Files\gs\gs9.22\bin;C:\Program Files\gs\gs9.22\lib;D:\ProgramFiles\Renesas\e2_studio\eclipse;]

09:19:42 Build Failed. 1 errors, 0 warnings. (took 99ms)

 

When i check tool chain. it look like Ok as you seen below;

 

 

Where i do wrong?Can you help me?

  • Was the original project also for e2 studio 6?
    If the project was an e2 studio 5 project, have you upgraded the project after you opened it in e2 studio 6?
    Click on the project, push right mouse button and select "Upgrade Legacy e2 studio Projects...".
    Your compiler is not the latest version. If the project was previously built with a different version it may not work. Check the tool chain setting in the project properties (Project > Properties; C/C++ Build > Settings; "Toolchain"-tab).

  • In reply to FrankL:

    Thanks for your help.

    irfan.